BASES CONCURS

BASES CONCURS FOTOGRAFIC AUTOCARS MON BUS
Del 11 novembre 2016 al 28 febrer 2017

Puja una foto a instagram i/o twitter i comparteix-la amb el hashtag #autocarsmonbus viatjant en una de les nostres línies exprés #e14 #e15 #e16, has de ser seguidors del compte de autocarsmonbus en twitter, i/o Instagram. Si no ho ets deuràs donar-li al botó de “followers” a través dels següents links:
twitter
Instagram

Entraran a formar part del concurs tots aquells majors de 18 anys que pugin fotografies “selfies” viatjant amb les nostres línies exprés a Instagram o twitter amb les etiquetes “hastag” #autocarsmonbus i #e14 #e15 #e16 en funció de la línea exprés de la qual sigui. El concurs comença el 11 de noviembre de 2016 a les 00.00h i acaba el 28 febrer a les 23.59h.

Quedaran exclosos de la participació tot el personal de l’empresa que organitza aquesta activitat promocional així com els seus familiars.
El premi es recollirà a la seu de autocars Mon bus on el responsable de l’empresa farà lliurament del mateix i es farà una fotografia amb el guanyador fent lliurament del premi amb l’objecte que aquesta fotografia sigui pujada posteriorment a les xarxes socials d´Autocars Mon Bus i mitjants de comunicació.

El guanyador serà contactat a través d’un missatge a la seva fotografia. El nom del guanyador també es farà públic als comptes de Facebook i Twitter de Autocars Mon Bus i als mitjans de comunicació locals.

Les fotografies hauran d’estar fetes en el període del concurs. Se’n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran en el concurs.
Les fotografies han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone).
La participació al concurs és gratuïta.

No ets usuari de xarxes socials? Cap probema:
Omple la butlleta que trobaràs al bus exprés i deposita-la a una de les nostres urnes fins el 28 febrer 2017.
- Vilanova :Camaleontravel Carrer de SantSebastià, 30
- Sitges : Restaurant picnic Passeig de la Ribera, s/n,
- Sant Pere de Ribes :Els fogons d´en Senen C/ Torreta 30 local c

Premis i sorteig
Inclou:
•Creuer de 8 dies / 7 nits per a dues persones en cabina doble a bord del vaixell Sovereign de Pullmantur amb sortida el 6 de Maig de 2017. Del port de Barcelona amb el següent itinerari : Barcelona , navegació Napols, Roma (civitavechia) Florencia ( Liborno) Nica ( villafranche ) Provenza (Toulon) Barcelona
• tases incloses
•Règim de TOT INCLÒS abord.
•2º Torn de Sopar.
•Accés i ús de totes les instal.lacions del vaixell. I particicipació en tots els programes d’animació i activitats del vaixell.
No Inclou:
•Propines de bord.
•Segur de viatge opcional. (30 €)
•Res que no estigui especificat a l’apartat “inclou”.
Només entraran a concurs les fotografies pertanyents a perfils que siguin seguidorsde autocars Mon Bus a Instagram o Twitter.
El premi no és transferible a una altra persona o intercanviable pel seu valor monetari. Queda prohibida la seva comercialització o venda del regal. Un cop notificat el nom del guanyador, aquest haurà de facilitar les seves dades personals i de contacte Autocars Mon Bus (Cintoi Bus) per tal que li sigui entregat el premi.
Si passats 15 dies després de la publicació del nom del guanyador, aquest no ha reclamat el seu premi, aquest serà declarat desert i l’organització quedarà eximida de cap responsabilitat.
Les fotos penjades poden utilitzar qualsevol dels filtres d’Instagram, ser en color o en blanc i negre.
Autocars Mon Bus es reserva el dret de desqualificar aquelles fotografies que puguin ser considerades ofensives o inoportunes segons el seu propi criteri.
Participar al concurs suposa l’acceptació total d’aquestes bases i també l’acceptació de la normativa d’us d’Instagram i twitter
La participació en el concurs implica que el participant tingui un compte no privat a Instagram o twitter i que respecti les condicions d’aquesta xarxa.
https://help.instagram.com/478745558852511
https://support.twitter.com/articles/18311

Protecció de dades i Ús de les imatges
En compliment de la Llei 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), les dades personals facilitades per a la participació en el sorteig, inclosa la seva imatge, seran incorporats en fitxers titularitat de autocars Mon Bus (cintoi bus s.l.) amb la finalitat de gestionar la present promoció. En proporcionar voluntàriament les seves dades el participant consent el seu tractament amb finalitats comercials i informatius dels productes i serveis de autocars Monbus.
La publicació d’imatges amb l’etiqueta #autocarsmonbus significa l’acceptació d’aquestes bases.
Autocars Mon Bus (Cintoi Bus s.l.) garanteix l’estricte compliment de la LOPD i la seva normativa reglamentària en el tractament de les dades personals recollits mitjançant el present sorteig, podent en tot cas el titular dels mateixos exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició mitjançant petició escrita dirigida a per escrit juntament amb una fotocopia de dni a Autocars MonBus ( Cintoi Bus s.l. Poligonvilanoveta C/ Pagesia s/nº 08812 Sant Pere de Ribes)
1. L’organització, a més, es reserva el dret de denunciar i demanar l’eliminació de la fotografia si alguna imatge vulnera drets personals, resulta ofensiva o discriminatòria.
2. L’acceptació del premi pels guanyadors suposa donar el consentiment a l’organització per utilitzar, amb finalitats publicitàries, el seu nom i imatge en el material promocional relacionat amb la present campanya.
3. A més, Autocars Mon Bus exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que, malgrat les mesures de seguretat adoptades, poguessin deure’s a la utilització indeguda dels serveis i dels continguts per part dels usuaris, i, en particular, encara que no de forma exclusiva, pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin deure’s a la suplantació de la personalitat d’un tercer efectuada per un usuari en qualsevol classe de comunicació realitzada a través del portal.
4. Igualment, l’organització exclou tota responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin sorgir de l’ús indegut, manipulació o mutilació que usuaris o tercers no autoritzats poguessin realitzar del contingut general de la present pàgina, així com de la vulneració dels drets de propietat intel.lectual que pogués produir-se per l’incompliment de les exigències establertes en aquesta web.
5. L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.