Monbus adquireix 3 autobusos

Sin categoría

29/06/2011

L’Empresa MONBUS de Sant Pere de Ribes ha adquirit tres autobusos amb motor Mercedes norma euro 5 amb emissió de CO2 regulada, 12.000 cm3, 350 cv de potència i caixa de canvis ZF amb retarder. Els motors Euro 5 disminueixen fins a un 30% les emissions d’òxid de nitrogen i fins a un 80% les emissions de partícules, a l’hora que permeten estalviar fins a un 6% de combustible.

 

Aquestes unitats urbanes, amb carrosseria de Tata Hispano, fan 13 metres de longitud i tenen una capacitat de 45 places per anar assegur, 43 de peu i una per a persones amb mobilitat reduïda. Els autobusos disposen de carrosseria de pis baix sense esglaons a l’entrada i la sortida, materials interiors de carrosseria ignífugs, paviment antilliscant, vidres tèrmics, rampa per a persones amb mobilitat reduïda, a més de portes amb so per a invidents i seients reservats, climatitzador i cinturons de seguretat segons normativa vigent.

 

Els tres autobusos circulen des del passat 5 de juliol en la línia Vendrell – Barcelona, passant per l’Aeroport. Amb aquesta adquisició, la flota de MONBUS suma més de 60 vehicles ubicats a Sant Pere de Ribes, avançats en matèria de seguretat, confort, tecnologia i respecte envers el medi ambient.

Comments are closed.